Зв`яжіться з нами
ua
Забронювати
Ресторани

На території мінерального курорту «Бескид» до ваших послуг три ресторани, кожний з яких має власну неповторну атмосферу і кухню, яка задовольнить будь-які смаки.

Ресторан «Бескид» знаходиться у головному корпусі курорту. Зала оформлена у традиційному карпатському стилі, з комiном і літньою терасою, яка розрахована на 24 посадочних мiсця. Ресторан розрахований на 44 посадочних місця.

Гості можуть почастувати стравами європейської та національної кухні, родзинкою якої є місцеві білі гриби, зібрані в екологічно чистій зоні Карпат. Різноманітні страви з білих грибів з вишуканим ароматом і ніжним смаком прийдуться до душі найвибагливішому гурману. У меню багато м`ясних  і вегетаріанських страв, виготовлених із свіжих місцевих продуктів та «домашніх» заготовок із свіжоморожених ягід, овочів, пряних трав, сушених грибів. В якості основної страви і на  десерт місцеві кухарі запропонують великій вибір вареників, млинців, запіканок, пирогів, сирників, характерних для цього регіону Західної України.

Зранку гостям пропонується сніданок трьох видів на вибір: європейський, традиційний і континентальний, який входить у вартість проживання.

Ресторанний комплекс «Колиба» – окрема будівля, яка складається з власне ресторану і конференц зали, що мають по 70 посадочних місць.

Тут створені всі умови  для проведення корпоративних заходів, фуршетів, бенкетів, весіль, тренінгів, конференцій, семінарів. Кухня ресторану пропонує гостям страви на грилі, багато видів печені, шашлику, оригінальні страви з курятини, з форелі та інших видів риби. Грибна юшка, грибний крем-суп, деруни з грибною підливою продовжують гастрономічну тему, заявлену в основному ресторані курорту «Бескид». Ароматні прохолодні напої, морси, лимонади літньої днини, або ж гарячий карпатський чай увечері на подвір`ї «Колиби» втамують спрагу та додадуть в ваше життя енергії та насолоди. До послуг гостей – караоке і жива музика.

Етно-ресторан «Горище» – знаходиться на третьому поверсі головного корпусу курорту і вміщує 25 гостей. Тут вас почастують українськими національними стравами: голубцями по-закарпатськи, «крумплями» – запіканкою з картоплі, свіжих яєць, копченої гуцульської ковбаски;  в меню також  курка у грибній підливі, смажений короп  та «гурка» – традиційна гуцульська ковбаса з різноманітними начинками; хрусткі соління, заготовленими місцевими кухарями. Застілля в ресторані «Горище» запам’ятається вам не лише кулінарними шедеврами,  а й затишною атмосферою, бездоганним обслуговуванням, чарівним музичним супроводом місцевих музик.

Повернутися до списку послуг
Почніть здоровий спосіб життя разом з нами
Рекомендовані послуги